Cambridge na 1 week

Zo schreef ik afgelopen donderdag dat ik mijn energie weer had gevonden. Nou… die was ik vrijdag kwijt. Ik was leeg. Moe. Kapot. Snel duizelig maar: geen honger.
Ik besloot zelf naar fase 2 over te stappen. Dus naast de 3 shakes, ook een eiwitproduct (vlees/vis of 2 eieren) en 125 gram groente.
Zaterdag voelde ik mij niet beter en zondag zelfs slechter. Zo slecht dat ik mijzelf de vraag stelde waar ik in Godsnaam mee bezig was.

Vandaag was ik bij de Cambridgecoach en na een huilbui (don’t ask), besloten dat ik overstap naar de Cambridge800 producten en fase 3 (dus ook een zuivelproduct er bij en meer groente). Dit gaan we een week aankijken en volgende week bepalen hoe verder. Dan krijg ik dus 1000kcal binnen ipv 500.

Ik ben wel in totaal nu 4,5 kilo kwijt. Dat is natuurlijk fijn. Maar mijn gezondheid is vele malen belangrijker. Hopelijk ga ik mij beter voelen met 1000kcal per dag en val ik nog steeds af. Het hoeft niet zo hard, zolang ik maar afval en dat eraf blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *