Einde Cambridge

Nou ja, bovenstaande is natuurlijk onzin. Maar ik zat gister wel in het ziekenhuis om bloed te laten prikken

Het ging niet beter en ik was een huilend hoopje mens met hoofdpijn en duizelig. Toch maar even naar de huisarts en zij adviseerde om gewoon weer vaste voeding te eten. Niet dat Cambridge slecht is overigens maar mijn lijf was het er in ieder geval niet mee eens.

Inmiddels voel ik me weer stukken beter. Nog wel moe maar dat komt meer omdat de huisarts vond dat ik ook gelijk kon stoppen met slaapmedicatie. En eigenlijk was ik het daar wel mee eens. Want ooit gestart met een half tabletje 3x per week en inmiddels zat ik aan 6 halve tabletjes per dag. Dat kan ook niet echt goed zijn voor je lijf. Dus we gaan eens kijken of dat eigenwijze lijf van mij inmiddels zelf door heeft hoe het werkt.

Einde Cambridgeavontuur. Het heeft wel een kickstart gegeven qua afvallen, want -4,5 nog steeds. Ik eet nu koolhydraat-arm zoals ik een paar jaar geleden ook deed. Mijn eigen broodjes weer gebakken, Griekse yoghurt weer in de koelkast en wat vaker salade op het menu. Dat zou ook moeten werken, alleen kost dat iets meer tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *