Hobby gezocht

Ja leuk ja, het gaat dus helemaal niet langzamer, die -10. Er komt alleen maar bij in plaats van eraf, terwijl ik zeker niet te veel eet. Etters!
Ik kan er weinig aan doen. Mijn eten is op orde. Mijn lijf is waarschijnlijk nog boos op die 500kcal en houdt nu alles vast wat daarboven zit. Het is niet anders. En eigenlijk, er is niks mis met mij, toch?

Qua hoe ik me voel is het iig wel stukken beter en eigenlijk is dat veel belangrijker dan wat voller te zijn dan je eigenlijk zou willen.

Ik kocht HappySocks voor mijzelf omdat ik het nodig had. Kijk dan hoe leuk!
Ik snap wel waarom sommige mensen sokken-in-sandalen doen.

En bij de Ikea te veel zooi maar wel weer klusjes klaar! Nieuw kastje, nieuw krukje zodat ik naast de verkering kan zitten achter de computer, nieuwe plantjes voor in onze miniscullbloempotjes, fotoplanken (foto’s moeten we nog uitzoeken), heulveul fotolijstjes, of fotolijsten eigenlijk want wel groot en nieuwe hoofdkussens waarvan die van mij echt nog kutter slaapt dan mijn huidige kussen. Ik heb niemand pijn gedaan in de Ikea. *trots*

Vandaag heb ik een dagje vrij. Met mijn nieuwe werk, hoef ik maar 28 uur te werken. De ene week 3 dagen en de andere week 4 dagen. Dat klinkt heerlijk he? Maar zo ervaar ik dat dus niet. Ik heb namelijk de laatste jaren zo ontzettend veel uren gewerkt, dat ik nooit tijd had voor een hobby. Ik ben dus hobbyloos. Ik zou natuurlijk een hobby kunnen gaan zoeken en dat doe ik ook wel maar het wil niet echt lukken. Haken, breien, borduren en andere dingen die mijn moeder wél heel leuk vindt, daar heb ik geen geduld voor. Schuimbekkend, omdat het niet lukt, flikker ik het met veel gevloek in de hoek. Na een tijdje te hebben liggen verstoffen, gaat de hele handel naar mijn moeder, die met veel liefde en geduld dan mijn projectjes afmaakt (in belachelijk weinig tijd overigens) en ik het weer keurig terug krijg. Sporten? Grote haat. Fietsen? Grote haat. Wandelen? Iets minder grote haat maar wel als ik alleen moet, eigenlijk zou ik een hond moeten. Iemand motiveerde mij om zeker ‘kleuren voor volwassenen’ te proberen. Ik kreeg stress want de tekening moest wel dezelfde dag ingekleurd zijn. Dus ook dit ligt nu in de hoek.
Ik deed nog even taarten maken maar ja, toen waren er opeens veel kilo’s bij dus dat was niet zo handig.
Ik zou nog kunnen proberen om gitaar te spelen, er staan er hier tenslotte 3 in huis, maar ja… nagellak he?
Kortom, voorlopig ga ik elke week 4 dagen werken en heb ik nog maar 1 dag in de week stress vrij. Vandaag dus. Prima om wekelijks een blogje te typen (want leuk) en een bosje bloemen te kopen. Mochten er nog fantastische hobby-tips zijn, let me know.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *