Avonturen van Tasdus week 14

Mensen, wat een weer he? 20 graden, vol op zon!
De katten zijn lekker veel buiten en op zoek naar lekkere ligplekjes
Echt, top dit

Jade op een bedje van narcissen en omringd met munt.
En het is niet dat ze nergens lekker kan liggen he? Want hier kan het ook

Of gewoon bij mij.

Inmiddels hebben we nieuwe plantjes gekocht om het balkon en de platte narcisjes op te leuken. Ook nieuwe tuinstoelen besteld. Want van Jade mogen we niet meer op de lounchebank. Bitchybitchy.

Demi is helaas een stuk minder fotogeniek.
Maar toch voor de vorm even een fotootje. Ik probeerde het bed op te maken maar ze wilde NUNUNU aandacht

De verkering ruimde de schuur op en dat was hard nodig. 2 ritjes grofvuil

Qua eten ging het wel goed deze week. We zijn op de vegetarische toer sinds deze week. Niet dat we vlees niet meer lekker vinden, maar we vinden het gewoon niet nodig om altijd maar vlees te eten. Dus we gaan eigenlijk standaard vegetarisch eten en af en toe een keertje vlees. Je kan zo lekker vegetarisch eten! En het is gewoon erg leuk om weer even nieuwe recepten uitproberen. We hadden deze week o.a. Shakshuka. Wat? Ja, precies. Lekker met een broodje

Gelukkig is wijn ook vegetarisch. Deze fles heb ik gekregen van een lieve uitzendkracht op mijn laatste werkdag een paar maanden geleden. Ik heb hem de afgelopen week soldaat gemaakt met mijn schoonmoeder

En deze laatst met de verkering

Die glaasjes zijn kunstwerkjes van Vincent van Gogh. Heel cultureel verantwoord dus.
En dit toetje hadden we zojuist. Nomnomnom. Yoghurt met geklopte slagroom, gestaafmixte mango en wat framboosjes

Past overigens prima in mijn nieuwe ‘dieet’, Grip op Koolhydraten. Ik was vergeten hoeveel eetrust je krijgt met die manier van eten. Ik zit er ook weer helemaal in. Bijna dan, op de alcohol na. Maar het is beter voor iedereen als ik wel af en toe drink 😛

Het slaapexperiment gaat met ups en downs. De ene nacht gaat beter dan de andere. Soms word ik wel een paar keer wakker, maar dan slaap ik zo weer in. Dat is prima. Maar ik lig dus wel eens 3 uur wakker en dat is echt ruk. Wel heb ik deze nu. Geen idee of het iets doet maar ik denk dat het ook wel psychisch is. Melatonine is lichaamseigen stof. Dus niet chemisch oid.

Verder kocht ik dit boek en die wil ik deze week lezen

We luisteren deze week wat meer naar Therapy? want a.s. dinsdag gaan we naar een concert! Ze hebben ooit een hit gehad

Het allerallerbeste album is dees:

En de rest van de komende week moet ik denk ik bijkomen van dat concert. Want geen 18 meer en woensdag is gewoon een werkdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *