Therapy? enzo <3

Mijn week begon met een introductiedag voor nieuwe collega’s op mijn werk. Ik werk er al sinds 1 december, maar kon nu pas mee. En ik was, samen met mijn groepje, proefkonijn. Ze hadden de dag voor het eerst een andere indeling gegeven. Even voor zij die dat niet weten: Ik werk als Intercedent en applicatiebeheerder voor een ouderenzorginstelling. Het doel van de dag was om te weten te komen wat er voor ons nieuwkomers allemaal mogelijk is en wat handig is om te weten. We hebben ook 2 andere locaties bezocht naast de ‘hoofdlocatie’ om een goed beeld te weergeven van wat er mogelijk is voor mensen die bij ons komen. Heel leuk. We gingen in een busje.Wat een leuke collega’s heb ik eigenlijk. Het was even een minder leuke opstart maar ik kan nu wel zeggen dat ik blij ben met mijn banenwissel.

Dinsdag was natuurlijk dé dag! Therapy?!
Met de trein naar Rotterdam, daar lekker gaan eten bij Rotown (daar was het optreden ook). Ik had een vegaburrito en een wijntje.
Daarna voelde ik me niet lekker (dat is eigenlijk meestal na uiteten bij mij) maar gelukkig zakte dat weer naar een acceptabel niveau na een kopje thee en een colaatje. De mannen hebben dik 2 uur gespeeld!

De verkering was al snel kwijt, want hij is eigenlijk altijd in de moshpit. In de wat? Ja, Moshpit. Dan staan ze vooraan bij het podium tegen elkaar aan te beuken. Vinden de jongens leuk. Ik kan niet goed meer springen (pijn aan benen enzo) dus kan helaas niet goed mee doen. Maar ik vind het fantastisch om aan de rand van de pit te staan. Ik heb even een sfeerfilmpje gemaakt voor jullie 🙂
Klikkerdeklik voor moshpit
De band nam even 2 minuten pauze. Voor mij het moment om naar voren te schuifelen tot ik voor aan het podium stond. Zo dichtbij! Wat gaaf! Wat gahaaf!
En Andy (zanger) heeft een handje gegeven! EEN HANDJE VAN ANDY!! Ik ga hem nooit meer wassen <3 Maar goed... 1u thuis en in bed, 7u de wekker... Oren nog dovig... Maar ook gister overleefd. Wel goed voor het slaapprobleem, want dat gaat nu weer een stukje beter 🙂 Ohja, ik probeerde Demi goed op de foto te krijgen. Weer niet gelukt

Misschien een nieuwe hobby. Proberen Demi mooi op de foto te krijgen. Aaaaahw… arm beestje 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *