Geen zwaar leven…

Ik heb een heel zwaar leven
Echt heel zwaar
Alles is voor mij ontzettend moeilijk
Ik heb echt een heel zwaar leven
Nee, nee maar echt waar
Het leven is voor mij gewoon ontzettend zwaar

Nou, dit dus. Zo voelde ik mij de afgelopen maanden. Misschien al langer. Niet gek. Onzekerheid qua werk dus qua inkomen, vele uren maken bij mijn oude werk, bereikbaarheidsdiensten, lange werkdagen, lange reistijden, geen tijd voor sociale dingen, moeder ziek, inbraak, solliciteren, weer een nieuwe baan, verhuizen… Het eiste meer van mij dan ik eigenlijk dacht. Ja, ik zag er slecht uit. Ja, ik was moe. Ja ja ja, ik weet het. Nu ik bijna alle dingen heb afgehandeld, krijg ik weer ruimte in mijn hoofd. Langzaam aan komen er weer karaktereigenschappen naar boven, die ik al even kwijt was. En ik had het niet eens door. Zelfs de verkering viel op dat ik weer de dingen doe, die ik deed toen we elkaar net leerde kennen.
Ik begin koken weer leuk te vinden. Ik krijg weer zin om dingen op te ruimen.
Zo deden we laatst een grote voorjaarsschoonmaak, deden we de laatste klusjes in huis, ruimde we het balkon op en meer van die onzin.
Ook heb ik weer zin om te wandelen en ga vrijwillig, zonder aansporing, een stuk lopen.
En, ik boek weekendjes weg! Zo besloot ik dat we in juli naar vriendin J gaan in Londen! Super veel zin in. Of haar man er zin in heeft, weet ik niet. Hij is de cappuccinomaster en de bbq-master en van beiden houden wij (en vriendin J). 🙂

Afgelopen donderdag bedacht ik dat de verkering en ik vrijdag vrij waren dus dat we net zo goed een nachtje in een hotel konden blijven slapen. Dus ik regelde een hotel en een etentje in Etten-Leur in hotel Het Witte Paard. Hoewel er in Etten-Leur niet zo veel spannends te doen is, had ik al gevonden dat er iets moois in Oudenbosch zou zijn. Namelijk Basiliek H.H. Agatha en Barbara. Dat is dus deze:


En je kon dus 170 treden omhoog en dan zag je dus de koepel van dichtbij. Het voelde trouwens als 1700 treden. Ik heb spierpijn nu van traplopen (en tuinieren en wandelen)

En dit uitzicht:

En dat hier boven, is dus hieronder vanaf de begane grond.
En dit is de koepel van een paar foto’s terug.

Ik wist dus helemaal niet van het bestaan af van deze mooie basiliek. Het is Prach-tig! Heb je twijfels? Goan!
Hier is meer info Wiki

We hebben uiteraard heerlijk gegeten in Oudenbosch en in ons hotel, drankjes gedronken en vooral veel gelachen.

Wat ik wil zeggen? Nou, ik ben bijna waar ik wil zijn en dat is heel erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *